Bamboo Bali

Bamboo Bali

Op aanvraag
Het Bamboo Bali is een romantisch en kleinschalig Boutique resort!

een tropische en romantische omgeving met een persoonlijk tintje
smaakvol ingerichte cottages met eigen veranda
duiken bij Wannadive Bonaire
In het Bamboo Bali Bonaire Boutique resort verblijf je in cottages in een tropische en romantische omgeving met een persoonlijk tintje. De cottages zijn perfect voor koppels, honeymooners en voor een ieder die iets unieks met veel privacy op Bonaire zoekt.
Alle cottages zijn luxe studio’s, gebouwd op palen om de sfeer mee te geven zoals je dat ook in Azië aantreft.

Accommodatie
De cottages zijn smaakvol ingericht met elk een eigen veranda, airconditioning, keuken faciliteit en een satelliet-tv. Er is ook voldoende, ruime opslagfaciliteit voor uw duikuitrusting. Allen hebben een grote koel/vrieskast, magnetron, waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaat.

Faciliteiten
Te midden van een prachtige tuin van palmbomen en orchideeën vind je twee gas barbecues en daarbij comfortabele zitjes. Laat je verrassen door de speelse en romantische hoekjes waar Azië en de Caribbean elkaar ontmoeten en vindt daar de luxe jacuzzi’s, natuurlijk zout water zwembad en de lekkere loungebedden. Ook ‘s avonds is dit een heerlijke en ontspannende plek om te vertoeven, in een romantisch verlichte setting, waar je je kan laten meevoeren op Aziatische muziek. En wil je meer dan relaxen in het zout water zwembad, dan kun je je zelfs laten masseren door de massage-jetstreams.

Duiken
Duiken op Bonaire kan zelfstandig, met een pakket van 6 dagen ongelimiteerd duiken, inclusief fles, lucht en lood.
Het duiken wordt verzorgd door WannaDive

De grootste rijkdommen van Bonaire liggen onder water. 'Divers Paradise' staat op alle nummerborden van de auto's.
De fascinerende onderwaterwereld rondom Bonaire is beschermd. De riffen zijn vanaf de kant gemakkelijk te bereiken. Het kristalheldere water heeft een gemiddelde temperatuur van rond de 28 graden

Langs de gehele westkust van Bonaire vind je prachtige duiklocaties. Deze duikstekken die geschikt zijn voor kantduiken worden aangegeven met een grote gele steen.
Je rijdt langs de kust, zoekt de duikstek naar keuze en met je uitrusting om loop je eenvoudig het water in om even later af te kunnen dalen in het warme zeewater waar een grote verscheidenheid van koraal en vis verborgen ligt.
De keuze aan duikplaatsen is enorm en varieert van zeer gemakkelijke tot zeer moeilijke duiken. Klein Bonaire, een koraaleiland, is een must. Sommige duikstekken liggen zo dicht bij de accommodatie dat je hiervoor geen auto nodig hebt. Ook wanneer je je beperkt tot bootduiken is een auto niet noodzakelijk. Zoek je een verlaten strandje of duiklocatie verder weg, dan is een auto een must.

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam - Bonaire v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Diving Permit Bonaire
Persoonlijke uitgaven
Op aanvraag