Bohol

Bohol

Witte zandstranden, wuivende palmbomen, gezellige barretjes en restaurantjes, voila Bohol! ’s Avonds kun je er heerlijk vers gevangen vis eten bij een van de vele restaurantjes of een tropische cocktail proberen bij een van de bars.

De provincie Bohol is bij toeristen en bij de duikers erg geliefd. Het eiland Bohol en de 75 kleinere eilanden er omheen vormen samen de kleurrijke en prachtige provincie Bohol. Toeristen bezoeken graag de wereldberoemde Chocolate Hills: Op een vrij vlak plateau verrijzen honderden zeer gelijkvormige heuvels van zo’n 30 tot 50 meter hoog, die begroeid zijn met cogongras.

In de droge tijd krijgt het gras een bruine kleur, wat tot de naam Chocolate Hills heeft geleid. Op het uitzichtspunt, gebouwd op een van de hoogste heuvels temidden van het heuvelgebied, heb je een schitterend uitzicht.

Het duiken rondom Bohol kenmerkt zich door prachtige koralen, steile Drop Off's met grotten en spleten. Beginners en gevorderden, maar ook fotografen komen hier volledig aan hun trekken met de grote verscheidenheid aan koralen, naaktslakken, vederwormen, zeeslangen en vissen.
Leuk resort in een prachtige natuurlijke omgeving aangelegd!

Duikbasis van SeaQuest ligt naast het resort
Direct aan het strand van Alona Beach
Gratis Wifi aanwezig
Op aanvraag
Reisdetails