Bon Bini Seaside

Bon Bini Seaside Resort

Op aanvraag
Bon Bini Sea Side Resort ligt op 5 minuten loopafstand van Mambo Beach!

je vind leuke restaurantjes bij Mambo Beach
kleurrijk ingerichte bungalows in plantage stijl
duiken bij Ocean Encounters

Het Bon Bini Sea Side Resort ligt op 5 minuten loopafstand van Mambo Beach en beschikt over een buitenzwembad, zonneterrassen en tuinen. De accommodatie biedt bungalows met airconditioning en een panoramisch uitzicht.

Accommodatie
Alle bungalows zijn kleurrijk ingericht in plantage stijl en voorzien van 1 of 2 slaapkamers, een woonruimte met een eethoek, een goed uitgeruste kitchenette en een balkon. Verder beschikken de bungalows ook over een flatscreen-tv met kabelzenders, een telefoon en een badkamer met een douche.

Faciliteiten
Gasten van het Bon Bini Sea Side Resort kunnen diverse restaurants vinden in het nabijgelegen Mambo Beach, terwijl u nog meer eetgelegenheden vindt in het centrum van Willemstad, op 10 minuten rijden van het hotel. De accommodatie biedt 2 keer per dag een gratis pendeldienst naar een nabijgelegen supermarkt. Twee keer per dag gaat er een shuttlebusje naar de supermarkt, waar de gasten hun boodschappen kunnen halen. Er is 24 uur per dag bewaking aanwezig op het park. Verder beschikt het park over een zwembad waar er gebruik kan worden gemaakt van de ligbedden, parasols en de douches en toiletten. Bon Bini ligt in een grote tuin waar verschillende soorten bloemen en planten groeien. 's Ochtends kunnen er vaak grote leguanen gespot worden.

Duiken
Duiken doe je met Ocean Encounters, het vijf sterren PADI IDC Gold Palm National Geographic Dive Center gecertificeerde duikbasis naast het Lions Dive gelegen met persoonlijke service. Er zijn elke dag bootduiken naar verschillende duikplekken. Er zijn vijf moderne boten aanwezig en allerlei cursussen kunnen worden gedaan. Ze zorgen ervoor dat je ontspannen, veilige en mooie duiken maakt. Je kunt hier ook nachtduiken en snorkelaars kunnen vanaf de boot op de duikstekken snorkelen. Voldoende uitrusting te huur evenals camera’s en video’s.
Transfer is gratis bij duikpakketten van 4 of meer dagen bootduiken of een Padi Open water cursus.

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam - Bonaire v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Diving Permit Bonaire
Persoonlijke uitgaven
Op aanvraag