Camel Dive Club

Camel Dive Club en Hotel

Op aanvraag
Een van de oudste duikhotels centraal in Na'ama Bay gelegen!

Duiken met Camel Dive Club
Leuke kamers rond het zwembad
De bekende Camel Bar zit op het dak van dit kleinschalige hotel 
Een van onze toppers in Sharm el Sheik, Na'ama Bay is het Camel Divers Hotel. Het hotel is geheel afgestemd op duikers. De ideale ligging in Na'ama Bay, dicht bij het strand en midden in het centrum en de persoonlijke service en vriendelijkheid zorgen al jarenlang voor zeer tevreden klanten.

Accommodatie
Het Camel Dive Club & Hotel beschikt over 8 standaardkamers, waarvan er vier als vierpersoonskamer geboekt kunnen worden, daarnaast zijn er nog 30 Superior kamers. De Superior kamers hebben uitzicht over het zwembad.

Alle kamers zijn voorzien van airco, telefoon en een badkamer met douche en toilet. De inrichting is eenvoudig, maar goed verzorgd en comfortabel.

Faciliteiten
Het Camel Divers Club & hotel heeft twee gezellige bars, waarvan de bar boven het hotel een van de bekendste kroegen van Na'ama Bay is, altijd erg gezellig is en zeer goed bezocht wordt. Er zijn diverse winkeltjes in de buurt, het strand ligt op een paar minuten lopen vanaf het hotel verwijderd.

Duiken
Camel Divers is een zeer complete duikbasis en bevindt zich bij het Camel Divers Hotel. Je kunt hier terecht voor al je duikmateriaal, SSI en PADI duikopleidingen en natuurlijk ook duiken op de prachtige duikstekken rondom Sharm el Sheik, waaronder de riffen van Tiran en Ras Mohammed.

Er worden speciale dagtochten naar het bekende wrak de 'Thistlegorm' georganiseerd, welke ter plaatse als toeslag op het duikpakket is bij te boeken. De afvaart is afhankelijk van het weer en een minimum aantal deelnemers!

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.
3 dagen bootduiken, 2 duiken per dag incl. fles, lucht en lood. Camel Dive Club
3 dagen bootduiken, 2 duiken per dag inclusief fles, lucht en lood, transfer en duikgids.

Ter plaatse te voldoen:
- Huur eventuele duikuitrusting
- Bijdrage decokamer
- Persoonlijke uitgaven
5 dagen bootduiken, 2 duiken per dag incl. fles, lucht en lood. Camel Dive Club
5 dagen bootduiken, 2 duiken per dag inclusief fles, lucht en lood, transfer en duikgids.

Ter plaatse te voldoen:
- Huur eventuele duikuitrusting
- Bijdrage decokamer
- Persoonlijke uitgaven
PADI Openwater opleiding Camel Dive Club
De PADI openwater opleiding is mogelijk vanaf 15 jaar, en duurt 4 tot 5 dagen. De opleiding bestaat uit 5 theorie modules, 5 oefensessies in het zwembad waarin de benodigde duikvaardigheden worden bijgebracht en beoefend, en aansluitend 4 duiken in het buitenwater. De opleiding is inclusief alle duikmaterialen en lunch aan boord, maar exclusief cursusboek en duiktabel, ~ € 40,00 en certificaatkosten, ~ € 35,00, welke ter plaatse moeten worden voldaan.

Vanaf de leeftijd van 12 jaar is het mogelijk om de PADI junior openwater opleiding te volgen!

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam - Sharm el Sheik v.v.
Incl. 10 KG handbagage
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Egypte
Persoonlijke uitgaven
Bijdrage Deco kamer
Riftaks
Ruimbagage
Op aanvraag