Concorde Moreen Beach Resort

Concorde Moreen Beach Resort

Op aanvraag
Mooi hotel aan een 800mtr wit privé zandstand!

Duiken met Orca Divers
Lekker relaxen na het duiken aan het zwembad
Gratis Nitrox 32 in 12ltr flessen voor de gebrevetteerde duiker
Het Concorde Moreen Beach Resort & Spa ligt zo'n 25km onder de luchthaven van Marsa Alam aan een mooie baai met een 800 meter lang zandstrand.
Het resort is gebouwd in de eind 19de eeuwse Beaux-Arts bouwstijl, en heeft een schitterend uitzicht over de Rode Zee! Het Concorde Moreen Beach Resort ligt aan een van de mooiste duiklocaties in de omgeving van Marsa Alam!

Het resort bestaat uit zo'n 200 kamers, verdeeld over de diverse gebouwen, bestaande uit standaardkamers, familiekamer en suites, allen met een eigen balkon of terras. Het 800 meter lange privéstrand is opgedeeld in een sectie voor volwassenen en een aparte sectie voor kinderen. daarnaast zijn er twee grote buitenzwembaden. Er is een gratis ligstoelen, parasols en handdoeken service.

Accommodatie:
De standaardkamers hebben tuinzicht en een balkon. De ruim ingerichte in lichte tinten uitgevoerde kamers hebbem een flatscreen TV, zitje,minibar en bureau. De badkamer is uitgerust met een douche. In de kamers heb je gratis WiFi, maar is het ook mogelijk om je computer met een netwerkkabel op het netwerk aan te sluiten.

Het professioneel uitgeruste duikcentrum van Orca Divers is op het resort gevestigd. Je kun hier ongelimiteerd duiken op het mooie huisrif, bereikbaar vanaf de kant of via de 40mtr lange steiger. Vanaf de baai kun je ook een snelle zodiac boeken naar een van de mooie riffen in de buurt. De bootduiken met de dagboot vertrekken vanuit de haven van Marsa Alam. Duik je vanaf de steiger, relax, je gear wordt met een golfkarretje gebracht!

Het huisrif van het Concorde Mreen Beach Resort kan tot een van de mooiste riffen van het Sharm Abu Dabur gebied worden gerekend, waar een groep dolfijnen regelmatig worden gespot!

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.
3 dagen ongelimiteerd duiken op het huisrif Orca Dive Club Moreen Beach
3 dagen duiken: onbeperkt kantduiken op het huisrif tussen 06:00 en 23:00, incl. fl/l/l.

Ter plaatse te voldoen:
- Huur eventuele duikuitrusting
- Riftaksen en bijdrage decokamer
- Persoonlijke uitgaven
5 dagen ongelimiteerd duiken op het huisrif Orca Dive Club Moreen Beach
5 dagen duiken: onbeperkt kantduiken op het huisrif tussen 06:00 en 23:00, incl. fl/l/l.

Ter plaatse te voldoen:
- Huur eventuele duikuitrusting
- Riftaksen en bijdrage decokamer
- Persoonlijke uitgaven
PADI Openwater opleiding Orca Dive Club, Moreen Beach
De PADI openwater opleiding is mogelijk vanaf 15 jaar, en duurt 4 tot 5 dagen. De opleiding bestaat uit 5 theorie modules, 5 oefensessies in het zwembad waarin de benodigde duikvaardigheden worden bijgebracht en beoefend, en aansluitend 4 duiken in het buitenwater. De opleiding is inclusief alle duikmaterialen en lunch aan boord, maar exclusief cursusboek en duiktabel, ~ € 40,00 en certificaatkosten, ~ € 35,00, welke ter plaatse moeten worden voldaan.

Vanaf de leeftijd van 12 jaar is het mogelijk om de PADI junior openwater opleiding te volgen!

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam - Marsa Alam v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Egypte
Persoonlijke uitgaven
Bijdrage Deco kamer
Riftaks
Op aanvraag