Dahab

Dahab

De vluchten uit ons assortiment naar Sharm el Sheik worden uitgevoerd door Air Cairo met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport. Voor vluchten met vertrek vanaf Amsterdam of Brussel stuurt u een mail naar info@seaseetravel.nl en ontvang per ommegaande een vrijblijvende offerte met scherpe prijzen.

Aan de Golf van Aqaba, temidden van palmbomen, bergen en de uitgestrekte zandvlakten van de Sinai, ligt het oasedorp Dahab. Van oorsprong is Dahab een Bedoeinen nederzetting en dat is nog voelbaar aan de ontspannen sfeer en gastvrijheid die het dorp uitademt.

De diverse restaurants, winkeltjes, terrasjes en Arabische theehuizen zorgen voor een gezellig centrum, waar vooral jonge mensen zich tot aangetrokken voelen.

Onder de waterspiegel van de Golf van Aqaba bevinden zich de meest ongerepte riffen van de Egyptische kust.
Kleurrijk koraal strekt zich uit over een lengte van maar liefst dertig km. en de kans om grote vissen of zelfs dolfijnen tegen te komen is groot. Legendarische duikplaatsen als de Canyon, Blue Hole en The Islands bevinden zich dichtbij de kust.

In Dahab wordt uitsluitend gedoken vanaf de kant en dat maakt het een perfecte locatie voor zowel beginnende als gevorderde duikers. Avonturiers hebben de mogelijkheid om op de rug van een kameel door de woestijn te trekken naar maagdelijke duikriffen die niet te bereiken zijn per auto. Deze kameel/duiksafari is een unieke manier om kennis te maken met de mooiste duikstekken van de Golf van Aqaba en het dagelijks leven van de oorspronkelijke woestijnbewoners.

De transfer naar Dahab duurt ~ 1 tot 2 uur, afhankelijk van het aantal passagiers / stops die men moet maken!
Kleinschalig gezellig hotel, direct aan de kustlijn, ten noorden van het plaatsje Dahab!

Huisrif direct aan het balkon
Upgrade naar Soft All Inclusive
Nu ook onbeperkt duikpakket "alle riffen van Dahab"
8 dagen va € 529,-

Reisdetails