Daniela Resort

Daniela Village

Op aanvraag
Kleinschalig gezellig hotel, direct aan de kustlijn, ten noorden van het plaatsje Dahab!

Let op: neem voor het boeken van deze reis contact op met uw reisverzekering. Niet alle verzekeringsmaatschappijen hebben de juiste dekking voor deze bestemming. Bekijk ook het reisadvies.
https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadvi...

Huisrif direct aan het resort
o.b.v. van halfpension
Nu ook onbeperkt duikpakket "alle riffen van Dahab"
Daniela Village, een heerlijke plek voor de duikers maar ook voor de rustzoeker. Geniet van dit leuke resort en het prachtige huisrif voor de deur!

Dit hotel ligt iets ten noorden van het rustieke Bedoeïenen plaatsje Dahab. Het hotel combineert een uitstekende service met zeer goede duik- en snorkelfaciliteiten. Je komt hier helemaal tot rust! Het gemoedelijke en gastvrije personeel zal er alles aan doen om je vakantie naar het zin te maken.

Accommodatie
Alle kamers van het Daniela Village hebben gegarandeerd zeezicht en zijn uitgerust met een complete badkamer, mini-bar, telefoon, airconditioning en balkon of terras.

De kamers op de begane grond zijn wat groter en beschikken over een privézonneterras met een geweldig uitzicht over de zee. Badhanddoeken zijn op aanvraag verkrijgbaar bij de receptie.

Faciliteiten
Het Daniela Hotel ligt direct aan de kust. Het kiezel strand ligt voor het huisrif. Er is 1 zwembad op het terrein aanwezig.

Het Daniella hotel ligt aan de uitlopers van het Sinai gebergte en het hotel biedt diverse mogelijkheden voor excursies en safari`s.

Een busje brengt je op gezette tijden gratis heen en terug naar het centrum van Dahab.

Duiken
Het Daniela Diving Center is een PADI 5* basis en bevindt zich in aan de zuidkant van het Daniela Hotel. Het huisrif is zeker de moeite waard, maar er wordt uiteraard ook gedoken op o.a. Eel Garden, the Canyon, the Bells, Abou Helal en de Blue Hole.

* 5 dagen duiken, 2 duiken per dag, vanaf 175 euro p.p.
* PADI openwater opleiding, incl. gebruik alle duikmaterialen, excl. boek, tabel en certificaat, vanaf 275 euro p.p.

Half Pension
  • ontbijt en diner
of

Soft All Inclusive
  • ontbijt, lunch en diner
  • softdrinks, koffie, thee en water tijdens de maaltijden.
  • Water op de kamer
 Zoover beoordelingen

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.
10 kantduiken Daniela Diving Center
10 kantduiken, 2 duiken per dag, incl. fles, lucht en lood
5 dagen ongelimiteerd duiken op alle riffen van Dahab
Met dit duikpakket kunt u 5 dagen lang duiken op alle riffen van Dahab, zoals de Canyon, de Blue Hole, The Islands en vele meer. Inclusief fles, lucht , lood en transfers.
6 kantduiken Daniela Diving Center
6 kantduiken, incl. fles, lucht en lood
PADI Openwater opleiding Daniela Diving Center
De PADI openwater opleiding is mogelijk vanaf 15 jaar, en duurt 4 tot 5 dagen. De opleiding bestaat uit 5 theorie modules, 5 oefensessies in het zwembad waarin de benodigde duikvaardigheden worden bijgebracht en beoefend, en aansluitend 4 duiken in het buitenwater. De opleiding is inclusief alle duikmaterialen en lunch aan boord, maar exclusief cursusboek en duiktabel, ~ € 40,00 en certificaatkosten, ~ € 35,00, welke ter plaatse moeten worden voldaan.

Vanaf de leeftijd van 12 jaar is het mogelijk om de PADI junior openwater opleiding te volgen!

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam - Sharm el Sheik v.v.
Incl. 10 KG handbagage
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Egypte
Persoonlijke uitgaven
Bijdrage Deco kamer
Riftaks
Ruimbagage
Op aanvraag