Deep South Diving Camp

Deep South Diving Camp

Op aanvraag
Kleinschalige leuk gesitueerde lodge bij Tondoba bay, Marsa Alam!

Verblijf o.b.v. All Inclusive (excl. alcohol)
Duiken op het rif van Tondoba bay
5 dagen duiken, 4 duiken op het huisrif, 4 begeleiden jeep duiken en 2 bootduiken, incl. fl/l/l.


Het Deep South Diving Camp is een unieke locatie, zo'n 14 km ten zuiden van het plaatsje Marsa Alam.

Er is koud en warm stromend water. De toiletten kun je dag en nacht gebruiken, de douches en kranen doen het alleen als de generator aanstaat, ongeveer van 06:45 - 14:30 uur en van 16:00 - 24:00 uur. Er is 220 volt gedurende de tijden dat de generator aanstaat beschikbaar.

Prijzen zijn inclusief duikpakket:
5 dagen duiken, 4 duiken op het huisrif, 4 begeleiden jeep duiken en 2 bootduiken, incl. fl/l/l.

Accommodatie
De eenvoudige 12 hutten en 8 chalets zijn in Afrikaanse stijl gebouwd, en hebben rieten daken. Ze liggen op ~ 500 meter van het duikcentrum en het strand. Elke hut heeft 2 losse eenpersoonsbedden en gedeeld sanitair.

Er is in elke hut 1 stopcontact beschikbaar! Een zaklamp is ook handig om mee te nemen.

Je dient zelf handdoeken mee te nemen, beddengoed is aanwezig.

Faciliteiten
De maaltijden worden gebruikt in een van de twee restaurants. Er is ook een bar en een kleine Bazaar. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Drankjes zijn niet inbegrepen in de prijs, alleen mineraalwater is gratis.

Alle gebouwen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en al het afval wordt gerecycled. De accommodatie bestaat uit eenvoudige maar smaakvol ingerichte hutten met de uitstraling van een tentenkamp maar dan met sanitaire voorzieningen en elektriciteit.

Je kunt comfortabel zitten in het restaurant, café, bar met sportkanaal en beach lounge. Er zijn kluisjes aanwezig in het kamp. De maaltijden zijn gevarieerd en je kunt kiezen uit vis, vegetarische maaltijden of de vangst van de dag!

Je kunt met Travelers Cheques (deze zijn daar overigens niet inwisselbaar voor Egyptische ponden) betalen in het kamp en met Egyptische ponden of Euro's.

Duiken
Het duikcentrum ligt op ca. 500 meter van het kamp en ligt direct aan zee. 

Prijzen zijn inclusief duikpakket:
5 dagen duiken, 4 duiken op het huisrif, 4 begeleiden jeep duiken en 2 bootduiken, incl. fl/l/l.

De Deep South Diving Club heeft haar eigen strand waar je vanaf kunt kantduiken en nachtduiken op het huisrif en er worden iedere dag duikexcursies aangeboden naar de riffen in de buurt. Je ziet bijna altijd het "grote spul" en uitgestrekte onbedorven koraalriffen. Het grote spul komt in de vorm van hamerhaaien, manta's en scholen dolfijnen die vrolijk met je mee zwemmen.

Populaire duikstekken in dit gebied zijn Abu Dabab, Nakari, Samadai Lagoon, Dolphin House en het beroemde Elphinstone Rif (voor ervaren duikers met Advanced brevet en minimaal 50 gelogde duiken).

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam - Marsa Alam v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Egypte
Persoonlijke uitgaven
Bijdrage Deco kamer
Riftaks
Op aanvraag