Umbudu Village

Embudu Village

Op aanvraag
Klein eiland met veel begroeiing en een gevarieerd huisrif!

Strand met ligbedden
Wellness centrum en schoonheidssalon
duiken op het huisrif
Het met palmen en struiken begroeide Embudu Village ligt circa 8 kilometer ten zuiden van Male in het noordoosten van het Zuid Male Atoll.

Vanwege de perfecte ligging ten opzichte van de goede duikplaatsen is Embudu al jaren zeer geliefd bij duikers. Het eiland meet 380 bij 250 meter en is met veel palmen en struiken begroeid.

Accommodatie
De Standaard Kamers op Embudu Village zijn eenvoudig maar netjes ingericht met douche (koud water), toilet, ventilator en terras.
De Superior Kamers zijn qua inrichting gelijk aan de standaard kamers maar hebben warm water, fohn, airconditioning, telefoon en een minibar.

De Waterbungalows staan op palen in de lagune, zijn hetzelfde ingericht als de Superior Kamers, maar hebben als extra een bad, satelliet TV, zithoek, gedeeltelijk glazen bodem en terras boven het water.

Faciliteiten
Receptie met gratis kluisjes, winkeltje(s), TV in de lounge en Wifi in openbare ruimtes.

1 restaurant, strand met ligbedden,
Wellness, Massage, Schoonheidssalon & Spa

Duiken
Het huisrif ligt op 10 tot 25 meter afstand. Op het huisrif kun je diverse interessante duiken maken, er zijn kleine grotten, wrakken en een grote variatie aan vissen, zoals rifhaaien, schildpadden, napoleons, manta's en murenen. Cursussen worden door het Dive Center Diveland volgens de PADI richtlijnen gegeven. Twee keer per dag vaart de boot uit naar een van de 41 divespots (zoals Wadu Kanaal en Manta Point) die op 20 tot 60 minuten afstand varen liggen.

Duiken met NITROX is mogelijk!

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam, Frankfurt of Düsseldorf - Male v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Malediven
Airport Development Taks Malediven
Persoonlijke uitgaven
Bijdrage Deco kamer
Riftaks
Op aanvraag