Eriyadu Island Resort

Eriyadu Island Resort

Op aanvraag
Ovaal vormig eiland met een lage begroeiing en een hoge service graad!

Zwembad, bibliotheek, receptie en draadloze internetverbinding
Zeeslangen, wit- en zwartpuntrifhaaien, barracuda's en schildpadden
Een van de mooiste huisriffen van de Malediven
Op een kleine 42 km afstand van Male, op het Noord Male Atoll, bevindt zich het mooie, ovaalvormige eiland Eriyadhu. Omringt door prachtige azuurblauwe lagunes, witte zandstranden en ongerepte riffen. Je vindt hier weinig palmbomen maar daarvoor in de plaats is het eiland gezegend met een schitterde lage, groene begroeiing bestaande uit kleine bomen en kleurrijke struiken.

Anders dan op andere eilanden valt er op Eriyadhu weinig te beleven als het gaat om animatieprogramma's en entertainment. Rust en natuur is hier het devies. De service is daarentegen van uitermate hoog niveau en ook de sportieve vakantieganger komt hier goed aan zijn trekken.

Accommodatie
Het Eriyadu Island Resort heeft 57 kamers, ondergebracht in bungalows verspreid over het hele eiland. Alle kamers zijn voorzien van koloniale meubels en parketvloeren, queen size bed, airco, IDD telefoon, tv, minibar, kluis en muziekinstallatie. De gedeeltelijk open badkamers hebben douche, toilet, warm en koud stromend water en een haardroger.

Faciliteiten
Restaurant, bar, discotheek en faciliteiten voor het beoefenen van diverse sporten zoals, fitness, dart, badminton, tennis, volleybal, snooker, catamaran zeilen, waterskiën, snorkelen en duiken.

Duiken
Het duikcentrum van Euro Divers met zeer ervaren instructeurs, gevestigd bij de aanlegsteiger biedt een groot aanbod aan faciliteiten waaronder Nitrox, PADI en CMAS opleidingen en diverse duikexcursies naar prachtige rif-formaties met vele soorten vissen zoals, napoleonvissen, adelaarsroggen, haaien, zebrahaaien, schildpadden en vleermuisvissen.

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam, Frankfurt of Dusseldorf - Male v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Malediven
Airport Development Taks Malediven
Persoonlijke uitgaven
Bijdrage Deco kamer
Riftaks
Op aanvraag