Filitheyo Island Resort

Filitheyo Island Resort

Op aanvraag
Exclusieve accommodaties en prachtig groene, tropische begroeiing, maken dit eiland al jarenlang zeer favoriet bij vakantiegangers die hoge eisen stellen aan rust, schoonheid en comfort!

prachtig groen eiland met een fantastische keuken
duikbasis van Werner Lau
op 7 plaatsen toegankelijk huisrif
Deze oase in het midden van de kristalheldere Indische Oceaan, bevindt zich op 35 minuten vliegafstand van Male. Uniek omdat dit het enige resort in het Noord Nhilande Atol is. Exclusieve accommodaties en prachtig groene, tropische begroeiing, maken dit eiland al jarenlang zeer favoriet bij vakantiegangers die hoge eisen stellen aan rust, schoonheid en comfort!

De bamboe looppaden en vijvers met lelies, de open bouwstijl van de hoofdgebouwen en de verfijnde keuken met een enorme variëteit aan lokale maaltijden zorgen voor een typisch Aziatische sfeer. Ook het duikwater laat niets te wensen over.

Wie kiest voor een vakantie op dit schitterende eiland zal niet snel meer tevreden zijn op een andere vakantiebestemming!

Accommodatie
Filitheyo heeft 125 kamers verdeeld over vier categorieën. De 84 superior kamers bevinden zich in met riet bedekte villa's met zeezicht. De family villa's hebben een tussendeur waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor gezinnen en groepen. De 15 DeLuxe villa's zijn gesitueerd bij het zwembad en de koffiebar en de zeer luxe watervilla's drijven in het midden van de lagune en beschikken over een eigen jacuzzi en waterterras.

Alle kamers zijn voorzien van airco, warm en koud stromend water, halfopen badkamers, en een goed gevulde minibar en hifi installatie.

Faciliteiten
Restaurant, twee bars, koffiebar, souvenirwinkel, artsendienst, bibliotheek, fitnessruimte, zwembad met poolbar, IDD telefoon en email.

De keuken van het restaurant is zeer uitgebreid en serveert zowel lokale als internationale gerechten. Daarnaast worden er regelmatig barbecues en beach-buffetten georganiseerd!

Duiken
De zeer goed georganiseerde duikbasis van Werner Lau is voorzien van alle faciliteiten, Nitrox en onderwaterscooters! Prachtig huisrif met zeven toegangsplaatsen, allemaal voorzien van een tankshuttle. Manta's, walvishaaien en een vrijwel onaangetast rif, kortom, een fantastische duikbestemming!

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam, Frankfurt of Dusseldorf - Male v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Malediven
Airport Development Taks Malediven
Persoonlijke uitgaven
Bijdrage Deco kamer
Riftaks
Op aanvraag