Dive Hut Bonaire

Fly D(r)ive Hut Bonaire

Op aanvraag
Leuke kleinschalige duikers bestemming op Bonaire!

inclusief 6 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood
Old model Pick-up
duiken bij Wannadive Bonaire
Fly D(r)ive Hut Bonaire is een kleinschalig klant en budget vriendelijk hotel.

De 9 daagse reis is inclusief vlucht, Old model Pick-up, 2-persoonskamer en 6 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood!

De 12 daagse reis is inclusief vlucht, Old model Pick-up, 2-persoonskamer en 9 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood!

De 13 daagse reis is inclusief vlucht, Old model Pick-up, 2-persoonskamer en 10 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood!

De 16 daagse reis is inclusief vlucht, Old model Pick-up, 2-persoonskamer en 12 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood!

Het eenvoudige kleinschalige resort ligt niet aan de waterkant maar heeft een ongekende sfeer en geeft een goede service aan de klanten. Roland & Irene staan aan het roer en doen er alles aan om jou een onvergetelijke relaxte duikvakantie te bezorgen.

Dive Hut Bonaire ligt in het noorden van Kralendijk, het centrum van Bonaire, tussen 2 duikscholen van Wannadive in en op loopafstand van het centrum en het strand.

Faciliteiten
De 'Hut' is volledig gefaciliteerd, zelfs voor de veel eisende duiker, de eigen duikruimte van het resort is 24/7 toegankelijk. Het resort heeft een leuk en gezellig restaurant waar je tegen een toeslag kunt ontbijten. In het kleine restaurant kun je ook de andere maaltijden gebruiken, het principe van themamaaltijden wordt gehanteerd zoals Thais, rijst, een gezellige barbecue of lokale spijzen.

Accommodatie
Bij Dive Hut Bonaire kun je kiezen uit drie verschillende accommodaties, 1-kamer appartementen, studio’s en hotelkamers. Alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning en Wifi.
De hotelkamers hebben een 2-persoonsbed, waar eventueel een 3de bed kan worden bijgeplaatst, badkamer met douche en toilet, airco, kabel-TV, koelkastje en een kluisje. De kamers op de begane grond hebben een klein terras. De appartementen zijn geschikt voor twee personen en zijn voorzien van airco en kabel-TV. In de slaapkamer vind je een groot 2-persoonsbed of twee enkele bedden. De appartementen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken.

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam - Bonaire v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging
6 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood
Old Model Pick-up

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Diving Permit Bonaire
Persoonlijke uitgaven
CDW
Op aanvraag