Tropicana Apartments

Fly D(r)ive Tropicana Apt.

Op aanvraag
Leuke kleinschalige duikers bestemming op Bonaire!

inclusief 6 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood
Old model Pick-up
duiken bij Wannadive Bonaire
Fly D(r)ive ropicana Apartments is een knus en gezellig resort en ligt aan een tropische tuin met palmen en talloze kleurrijke planten. Tropicana Apartments ligt ook op 2 minuten loopafstand van de zee en boulevard.

De 9 daagse reis is inclusief vlucht, Old model Pick-up, kamer zoals omschreven en 6 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood!

De 12 daagse reis is inclusief vlucht, Old model Pick-up, kamer zoals omschreven en 9 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood!

De 13 daagse reis is inclusief vlucht, Old model Pick-up, kamer zoals omschreven en 10 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood!

De 16 daagse reis is inclusief vlucht, Old model Pick-up, kamer zoals omschreven en 12 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood!

Het centrum in Kralendijk is binnen 10 minuten te belopen via de boulevard.

Spice Beach, het ideale zandstrand om te zonnen en ontspannen, bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Accommodatie
het Tropicana Apartments heeft 4 appartementen. afgesloten parkeerplaats op het terrein en een spoelbak voor je duikuitrusting, kabel TV en WiFi is aanwezig.

Appartement 1, max. 3 personen:
Inclusief: 1 badkamer met bad en warm water douche, 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, airco, fan, woon- en eetkamer met keuken en terras.

Appartement 2, max. 5 personen:
Inclusief: 1 badkamer met warm water douche, 2 slaapkamers met ieder 1 tweepersoonsbed, airco, fan, woon- en eetkamer met keuken en terras,

Appartement 3, max. 3 personen:
Inclusief: 1 badkamer met bad en warm water douche, 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, airco, fan, woon- en eetkamer met keuken en terras, 

Appartement 4, max. 5 personen:
Inclusief: 2 badkamers met warm water douche, 2 slaapkamers waarvan één met 1 tweepersoonsbed en één met 2 éénpersoonsbedden, airco, fan, woon- en eetkamer met keuken en terras, 

Faciliteiten
Het Tropicana Apartments maakt deel uit van een kleine groep accommodaties. Het Dive Hut Bonaire en het Bonaire Fun Apartments vallen onder hetzelfde management. De resorts liggen naast elkaar en hebben een gemeenschappelijke receptie, duikfaciliteiten en restaurant/bar.

Tropicana Apartments beschikt over een gezellig restaurant met een leuke bar. Hier kunt u gezellig socializen met andere gasten en uw ervaringen delen.

Duiken
Het duikpakket wordt ondergebracht bij Wannadive, 
De hoofdbasis van Wannadive ligt bij het Eden Beach Resort. Servicepunten zijn er bij Sorobon, Windsock Beach en Dive Hut (ligt naast Tropicana Apartments).

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam - Bonaire v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging
6 dagen ongelimiteerd fles, lucht en lood
Old Model Pick-up

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Diving Permit Bonaire
Persoonlijke uitgaven
Op aanvraag