header

Fotografie Workshop Marsa Shagra Rob van Twist

Op aanvraag
Leuke fotografie workshop onder leiding van Rob van Twist!

Verblijf o.b.v. All Inclusive
Onbeperkt duiken op het huisrif
Introductie over onderwater fotografie in samenwerking met Rob van Twist
Thuis komen van je vakantie en vertellen over al het moois dat je hebt gezien. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Door de digitale revolutie is het tegenwoordig heel normaal om een foto met je telefoon te maken en 5 minuten later met je vrienden te delen via social media of op je eigen website.

Dus, …. camera mee onderwater en foto's maken! Echter, zo eenvoudig is het niet. Met onvoldoende voorbereiding zullen de eerste resultaten zeer waarschijnlijk teleurstellend zijn. De Red Sea Diving Safari introduceert een nieuwe fotografie workshop die wordt gegeven door Rob van Twist, eigenaar van Dive4Fun. Rob is IDD duikinstructeur en verzorgt o.a. de onderwaterfotografie cursussen binnen de IDD organisatie.

Daarnaast is Rob goed bekend met de organisatie van de Red Sea Diving Safari en de fantastische duik- en fotografiemogelijkheden in Marsa Shagra!


Het doel van deze workshop is om in een ongedwongen sfeer aandacht te geven aan de praktische en theoretische aspecten van onderwaterfotografie:
* De basis principes van de fotografie: sluitertijd, diafragma, gevoeligheid (ISO), en de verschillen tussen bovenwater- en onderwaterfotografie.
* Gebruik van aanwezig natuurlijk licht met of zonder rood filter, en gebruik van kunstmatig licht (flitser),
* De juiste techniek om goede kwaliteit groothoek- en macro-opnamen te maken.
* Tips voor het verkrijgen van de juiste belichting, scherpte, scherptediepte en compositie.

De workshop is verspreid over 5 dagen. Er is geen beperking in het aantal te maken duiken op het huisrif. Rob duikt mee met 2 duiken per dag en zal advies geven voor, tijdens, en na de duik. Gedurende de dag en in de avond is er voldoende mogelijkheid om foto's te vergelijken en te bespreken en verbeterpunten aan te geven.

Het uiteindelijke programma voor de 5 dagen wordt afgestemd tijdens de eerste dag op Marsa Shagra met de flexibiliteit om het aan te passen tijdens de week. Het hoofddoel is dat we in een ongedwongen sfeer 5 fantastische duik- en fotografie dagen gaan krijgen.

5 dagen ongelimiteerd duiken op het huisrif in Marsa Shagra komt op 161 euro p.p. de workshop komt op 150 euro p.p. 

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.
5 daags duikpakket Marsa Shagra
5 dagen duiken: onbeperkt kantduiken op het huisrif en de 1ste dag 2 begeleide duiken op het huisrif, incl. fl/l/l.

Ter plaatse te voldoen:
- Huur eventuele duikuitrusting
- Riftaksen en bijdrage decokamer
- Persoonlijke uitgaven
Foto workshop
5 daagse workshop onder leiding van Rob van Twist

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.

Inclusief:

Vlucht Amsterdam - Marsa Alam - Amsterdam
Accommodatie & verzorging
Luchthavenbelasting
Alle transfers

Exclusief:

Verzekeringen
Fooien
Overige uitgaven
Visum Egypte
Calamiteitenfonds
Bijdrage Deco kamer

Op aanvraag