Hamlet Oasis

Hamlet Oasis

Op aanvraag
Het Hamlet Oasis is een leuk resort dat direct aan zee ligt!

gratis WiFi in het gehele complex
verblijf o.b.v. logies
duiken bij Captain Don's
Het gezellige Hamlet Oasis ligt direct aan zee en heeft een prachtig huisrif voor de deur.

Accommodatie
De studio’s en appartementen van Hamlet Oasis liggen verspreid in een prachtige tropische tuin. De studio’s zijn voorzien van airconditioning, ventilator, televisie, kluisje, kitchenette met koelkast, terras, buitendouche en een badkamer met bad en/of douche en toilet. De 2- en 3-kamer appartementen zijn hetzelfde, echter ruimer en voorzien van een woonkamer en één of twee aparte slaapkamers.

Faciliteiten
Hamlet Oasis beschikt over een receptie, internetfaciliteiten en gratis WiFi in het gehele complex. Er is parkeermogelijkheid bij het complex. In de tuin ligt een mooi zwembad met een zonneterras met ligbedden en palmbomen voor de schaduw. Aan zee zijn diverse watersporten aanwezig.

Duiken
Hamlet Oasis ligt direct aan zee en heeft een prachtig huisrif. Naast het complex ligt Captain Don's Habitat, een uitstekende duikschool met alle mogelijkheden om de fascinerende onderwereld van Bonaire te ontdekken.

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.

Inclusief:

Vlucht Amsterdam - Bonaire v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Diving Permit Bonaire
Persoonlijke uitgaven
Op aanvraag