Medhufushi Island Resort

Medhufushi Island Resort

Op aanvraag
Mooi en luxe ingericht eiland op zo'n 130km van Male is Medhufushi een prachtige bestemming op de Malediven!

prachtig aangelegd resort met riet gedekte bungalows
het buitenrif ligt op zo'n 700mtr van het eiland
laat je verrassen op Manta Point!
Het Medhufushi Island Resort ligt in Meemu Atoll, en is een van de nieuwste resorts in de Malediven en ondanks het feit dat er al zovele zijn, is het een zeer welkome aanvulling. Het bevindt zich aan de oostzijde van het Meemu Atoll, op een kleine 130 km afstand van Male.

Dit lange, smalle, kleurrijk begroeide paradijsje is bij uitstek geschikt voor een luxe en romantische vakantie. De witte zandstranden omringt door palmbomen en de azuurblauwe lagune liggen sprookjesachtig in de warme zonnestralen en bieden volop mogelijkheden voor zee- strand- en duikplezier. Het resort richt zich vooral op de vakantieganger die van rust en comfort houdt. Geen uitgebreide animatie programma's dus, maar wel top service en voortreffelijk eten.

Accommodatie
Medhufushi Island Resort heeft 120 met riet gedekte bungalows met heel veel privacy. Een aantal bungalows is over het diepblauwe water van de lagune gebouwd en biedt prachtig uitzicht over zee. Veder wordt er onderscheid gemaakt in Beachvilla's, Beachsuites, Familybeachvilla's, Watervilla's, Watersuites en twee Bruidssuites.

Elke kamer, in iedere categorie is voorzien van elegant meubilair, satelliet tv, minibar, halfopen, ruime badkamer en terras. Het resort biedt bovendien 24-uur roomservice.

Faciliteiten
Restaurants, bbq-bar, strandbar, zwembad, IDD telefoons, koffieshop en vele sportfaciliteiten waaronder volleybalvelden en badmintonbanen, snorkelfaciliteiten en uitgebreide duikmogelijkheden.

Duiken
Het buitenrif ligt op circa 600-700 meter. De grote lagune is ideaal voor duikcursussen. Indien u gegarandeerd maar met 1 boot een duikspot wilt bezoeken, bent u op Medhufushi op het juiste adres! 30 duikspots (waaronder Manta point) liggen op maximaal 60 minuten varen. De boot vaart 2 keer per dag uit.

Let op: alle duiken zijn per boot, er is geen huisrif

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam, Frankfurt of Dusseldorf - Male v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Malediven
Airport Development Taks Malediven
Persoonlijke uitgaven
Bijdrage Deco kamer
Riftaks
Op aanvraag