MY Carpe Diem

M.Y. Carpe Diem

Op aanvraag
De Carpe Diem is de eerste boot van de Carpe vloot!

verblijf o.b.v. volpension
minimaal 17 duiken
gratis Nitrox voor de gebrevetteerde duiker
De M.Y. Carpe Diem is een uitzonderlijk mooi schip, welke garant staat voor een onvergetelijk duikvakantie op de Malediven. De M.Y. Carpe Diem heeft maar liefst 4 dekken, en is 35mtr lang. De M.Y. Carpe Diem wordt vergezeld door haar Dhoni van 17mtr lengte. De M.Y. Carpe Diem vaart sinds oktober 2008 en heeft een capaciteit van maximaal 20 gasten verdeeld over 10 hutten.

Agnes van Linden is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de Carpe Diem en de Carpe Vita en gaat regelmatig mee op een van deze fantastische schepen!

Pluk de dag op de M.Y. Carpe Diem en laat je verwennen op dit mooie schip en de kleurrijke onderwaterwereld van de Malediven!

Accommodatie

Aan boord van de M.Y. Carpe Diem bevinden zich 10 comfortabel ingerichte hutten welke verdeeld over 3 dekken. Er zijn 4 verschillende hut klassen, een Suite, een Luxe hut, twee topstandaard hutten en 6 standaardhutten. Alle hutten zijn voorzien van individueel regelbare AC, kluisjes en een en suite badkamer welke is voorzien van toilet en douche.

Er is 220 volt aan boord, maar het schip is uitgerust met het Amerikaanse stekker systeem.

Duiken
De 17mtr lange Duik Dhoni is volledig ingericht voor een comfortabel verblijf en om ontspannen aan je duik te kunnen beginnen. Je duikuitrusting blijft op de Dhoni, dus geen drogende pakken, je uitrusting en flessen meer op je liveaboard!

Nog geen duikbrevet? Geen probleem, de M.Y. Carpe Diem is een volledig door PADI gecertificeerde duikschool en geeft je daarmee de kans om kennis te maken met de onderwatersport in de fantastische flora & fauna van de Malediven!

De route wordt in overleg met de gasten door de kapitein en duikgids bepaald, en is afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden.

Je maakt minimaal 3 duiken per dag.

Technische Specificatie
* Gebouwd: 2008
* Lengte: 35mtr
* Breedte: 10mtr
* Motor: 650 pk Doosan Daewoo diesel
* Generatoren: 2 * Doosan Daewoo Marine, 220 volt, 24/7
* Navigatie: GPS, Sounder, VHF, Internet
* Water: 16.000 ltr per dag, 5000 ltr opslag
* Duik Dhoni 17mtr
* Compressor: Coltri Sub, Bauer
* Nitrox: Coltri Sub Membraam

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam, Frankfurt of Dusseldorf - Male v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Malediven
Airport Development Taks Malediven
Tip voor de bemanning
Op aanvraag