MY Carpe Vita

M.Y. Carpe Vita

Op aanvraag
De luxeuse Carpe Vita is de tweede boot van de Carpe vloot!

verblijf o.b.v. volpension
minimaal 17 duiken
gratis Nitrox voor de gebrevetteerde duiker
De M.Y. Carpe Vita is het zusterschip van de M.Y. Carpe Diem en is met haar 38mtr lengte een indrukwekkende verschijning. De M.Y. Carpe Vita is sinds 2011 in de vaart en biedt plaats aan maximaal 20 gasten verdeeld over 10 hutten.

Alle duikactiviteiten vinden plaats vanaf de ruim 18mtr lange duik Dhoni. De M.Y. Carpe Vita biedt je een bijzonder luxe liveaboard ervaring, met grote smaakvol ingerichte hutten, heel veel ruimte en een Jacuzzi!

Agnes van Linden is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de Carpe Diem en de Carpe Vita en gaat regelmatig mee op een van deze fantastische schepen!

Accommodatie
Aan boord van de M.Y. Carpe Vita bevinden zich 10 comfortabel ingerichte en zeer ruime hutten welke verdeeld over 3 dekken.

Er zijn 3 verschillende hut klassen, twee Suites, twee DeLuxe hutten en 6 Standaardhutten. Alle hutten zijn uiteraard voorzien van individueel regelbare Airco, kluisje en een en suite badkamer welke is voorzien van toilet en douche.

Duiken
De 18,5mtr lange Duik Dhoni is volledig ingericht voor een relaxed & comfortabel verblijf en om heerlijk ontspannen aan je duik te kunnen beginnen. Je duikuitrusting blijft op de Dhoni, dus geen neopreen, duikuitrusting of flessen meer op je liveaboard!

Heb je nog geen duikbrevet? Geen probleem, de M.Y. Carpe Vita is een volledig door PADI gecertificeerde duikschool en geeft je daarmee de kans om kennis te maken met de onderwatersport in de fantastische flora & fauna van de Malediven!

De route wordt in overleg met de gasten door de kapitein en duikgids bepaald, en is afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden.

Je maakt minimaal 3 duiken per dag.

Technische Specificatie
* Gebouwd: 2011
* Lengte: 38mtr
* Breedte: 10mtr
* Motor: 800 pk Doosan Daewood diesel
* Generatoren: 3 * Zenith Isuzu Marine, 220 volt, 24/7
* Navigatie: GPS, Sounder, VHF, Internet
* Water: 25.000 ltr per dag, 10.000 ltr opslag
* Duik Dhoni 18,5mtr
* Compressor: L&W
* Nitrox: L&W

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam, Frankfurt of Dusseldorf - Male v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Malediven
Airport Development Taks Malediven
Tip voor de bemanning
Op aanvraag