MY Nautilus 1

M.Y. Nautilus 1

Op aanvraag
De 30 meter lange M.Y. Nautilus 1 is in Maldivische stijl gebouwd, zeer ruim opgezet en biedt plaats aan maximaal 16 gasten!

verblijf o.b.v. volpension
minimaal 17 duiken

De in Malediviaanse stijl gebouwde M.Y. Nautilus 1 is met haar 30 meter lengte veel meer dan enkel een Duiksafari schip. De boot is volledig uit hout opgetrokken en een genot om te zien.

Het schip is ruim en doordacht gebouwd en heeft met haar moderne uitrusting alles aan boord voor een luxe en fantastische liveaboard op de Malediven.

Accommodatie
De M.Y. Nautilus 1 heeft 7 comfortabel hutten welke plaats bieden aan maximaal 16 gasten. Elke hut is uitgerust met airconditioning en een en-suite badkamer met douche & toilet. 220V elektriciteit is 24/7 dag beschikbaar.

Ontbijt, lunch en diner worden in de grote en comfortabele salon in buffet vorm geserveerd. Hier bevindt zich ook de cocktailbar, waar de barman de lekkerste cocktails kan mixen, zoals de “Nautilus 1 Cocktail”

In de Nautilus koffieshop kun je terecht voor koffie, thee, milkshakes, vers geperste fruitsappen en belegde broodjes.

Duiken
Op de M.Y. Nautilus I zijn 2 professionele duikgidsen om de gasten bij het duikend vanaf de duik Dhoni te begeleiden. Ontdek de prachtige onderwaterwereld van de Malediven tijdens je duikvakantie op de M.Y. Nautilus I. Elke duik is een avontuur op zich, en een vergelijkbaar onderwater paradijs is nauwelijks te vinden, grote scholen met kleurrijke vissen, en een grote diversiteit onderwater. De watertemperatuur is gemiddeld 28 °C en het zicht kan soms tot wel 50 meter zijn.

Geniet van de Nautilus I, zowel onder als bovenwater, net veel comfort en de veiligheid op de professioneel geleide duiken. Je dient minimaal advanced duiker te zijn met 30 gelogde duiken.

Technische Specificatie
* Gebouwd: 1999
* Lengte: 30 mtr
* Breedte: 9 mtr
* Motor: 350 pk Cummings - Turbodiesel
* Kruissnelheid: 10-12 knopen
* Elektriciteit: 24/7 230 Volt / 50 Hz
* Generatoren: 12, 16 en 24 kW
* Water: 2 ontzilting installaties, 190 ltr/hr
* Watertank: 3000 liter
* Veiligheidsuitrusting aan boord
* Navigatie: GPS, VHF
* Duik Dhoni

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam, Frankfurt of Dusseldorf - Male v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Malediven
Airport Development Taks Malediven
Tip voor de bemanning
Op aanvraag