MY Nautilus 2

M.Y. Nautilus 2

Op aanvraag
De 43 meter lange M.Y. Nautilus 2 is in Maldivische stijl gebouwd, zeer ruim opgezet en biedt plaats aan maximaal 24 gasten!

verblijf o.b.v. volpension
minimaal 17 duiken
De M.Y. Nautilus II is net als haar zusterschip de M.Y. Nautilus I gebouwd volgens de traditionele Malediviaanse stijl en bestaat volledig uit hout. De 43 meter lange M.Y. Nautilus II is een indrukwekkende verschijning.

Accommodatie
De 12 ruime en luxe uitgevoerde hutten kunnen maximaal 24 gasten herbergen. De hutten aan boord van de M.Y. Nautilus II zijn met hun gemiddelde oppervlakte van 25 m² erg groot ten opzichte van de gemiddelde liveaboard op de Malediven. Elke hut is uitgerust met een tweepersoonsbed van 2 x 2 meter en een bed van 2 x 1,5 meter. In de ruime en-suite badkamer vind je onder andere een douche met massagestralen en een toilet.

In de ruime salon bevindt zich het stuurwiel, waardoor je kunt zien hoe de kapitein de M.Y. Nautilus Two naar de volgende bestemming navigeert!

Duiken
Op de M.Y. Nautilus II zijn 2 professionele duikgidsen om de gasten bij het duikend vanaf de duik Dhoni te begeleiden. Ontdek de prachtige onderwaterwereld van de Malediven tijdens je duikvakantie op de M.Y. Nautilus II. Elke duik is een avontuur op zich, en een vergelijkbaar onderwater paradijs is nauwelijks te vinden, grote scholen met kleurrijke vissen, en een grote diversiteit onderwater. De watertemperatuur is gemiddeld 28 °C en het zicht kan soms tot wel 50 meter zijn.

Geniet van de M.Y. Nautilus II, zowel onder als bovenwater, net veel comfort en de veiligheid op de professioneel geleide duiken. Je dient minimaal advanced duiker te zijn met 30 gelogde duiken.

Technische Specificatie
* Gebouwd: 2007
* Lengte: 43 mtr
* Breedte: 13 mtr
* Motor: 580 pk Cummings - Turbodiesel
* Kruissnelheid: 10-12 knopen
* Elektriciteit: 24/7 230 Volt / 50 Hz
* Generatoren: 2 * 40 kW
* Water: 2 ontzilting installaties, 10.000 ltr/dag
* Watertank: 5000 liter
* Veiligheidsuitrusting aan boord
* Navigatie: GPS, VHF
* Duik Dhoni

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam, Frankfurt of Dusseldorf - Male v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Malediven
Airport Development Taks Malediven
Tip voor de bemanning
Op aanvraag