MY Sheena

M.Y. Sheena

Op aanvraag
De M.Y. Sheena is een leuke liveaboard onder leiding van Werner Lau Diving Centers met vertrek vanaf Medufushi!

verblijf o.b.v. volpension
minimaal 17 duiken
minimaal advanced met 50+ gelogde duiken verplicht
De M.Y. Sheena is een op de Malediven gebouwde liveaboard, onder beheer van de organisatie van Werner Lau. Comfortabel ingericht, voldoet zij aan alle wensen van de duiker maar kunnen hebben. Ingrid en Laurent, de managers van de Werner Lau duikschool op het eiland Medhufushi, zijn verantwoordelijk voor het beheer van het schip. Zij en hun team van ervaren en zeer gemotiveerde instructeurs zullen er alles aan doen om je een mooie liveaboard ervaring te laten beleven!

De M.Y. Sheena is in september 2009 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en beschikt over een ruime salon en meerdere dekken. In totaal zijn er 4 schaduwdekken: aan de voorzijde van de salon, aan de achterzijde van de salon, op de achtersteven en achter de hutten op het bovendek. Alle dekken zijn uitgerust met ligstoelen en matten. Naast het hoofdzonnedek ligt er tegenover de stuurhut nog een tweede zonnedek met een comfortabele ontspanningsruimte.

Accommodatie

De M.Y. Sheena heeft 8 2-persoonshutten met en-suite badkamer met wastafel, toilet en een douche.

De 6 hutten op het benedendek hebben twee 1-persoonsbedden. De 2 hutten op het bovendek (de zgn. “eigenaars hutten”) zijn groter en ingericht met 2-persoons bedden. In de salon is een extra ruimte ingericht als laadstation voor het opladen van onderwater verlichting en video-apparatuur.

Duiken
De M.Y. Sheena is op dit moment het enige schip dat liveaboards in het zuiden van de Malediven aanbiedt. De M.Y. Sheena vertrekt elke zaterdag vanaf Medhufushi. De transfer per watervliegtuig vanaf Male duurt een klein uurtje, maar is wel spectaculair!

De route van de M.Y. Sheena gaat langs ongerepte en fantastische riffen en kanalen in de Meemu, Laamu en Thaa atollen. Ontmoetingen met manta's en walvishaaien zijn bijna gegarandeerd in de Meemu atol!

Op verzoek zijn alternatieve routes naar bijvoorbeeld het Felidhoo Atol (o.a. hamerhaaien) en het Zuid Ari Atol (bekend om zijn walvishaaien) mogelijk.

Technische Specificatie
* Gebouwd in 1995, gerenoveerd in 2009
* Lengte: 24 mtr
* Breedte: 8.5 mtr
* Kruissnelheid 12 knopen
* Motor: 600 pk Daewoo diesel
* Generatoren 2 x 22 KW Kohler
* Compressoren: 1 * Bauer & 1 * Mariner
* 12 liter alu met DIN & internationale aansluiting
* 15 liter staal op aanvraag
* Elektriciteit: 220V - 24/7
* Watertank: 2.400 liter
* Ontzilting: 6.000 liter per dag
* Duik Dhoni
* Zodiac met 45pk
* Radio, GPS, Fishfinder

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam, Frankfurt of Dusseldorf - Male v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Malediven
Airport Development Taks Malediven
Tip voor de bemanning
Op aanvraag