Over ons

Goed dat u ons heeft gevonden!

Welkom op ons online reisbureau SeaSeetravel.nl, de online duikreisspecialist op internet! Wij bieden een helder en kwalitatief aanbod van reizen naar door ons geselecteerde duikbestemmingen wereldwijd. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke duikvakantie al dan niet in combinatie met een zonvakantie of zelfs een uitgebreid aanbod aan cultuurexcursies in Egypte, ook voor maatwerk kun je bij ons terecht. Ons zorgvuldig geselecteerde aanbod is gemakkelijk online te boeken. Heb je een vraag of speciale wensen, onze deskundige reisadviseurs staan je graag te woord!

SeaSee Travel & Dos Remmerswaal

In 1993 ben ik begonnen met duiken en heb m’n PADI Openwater gedaan bij OWSI Andress Holstensen, een Zweedse oud marine duiker, destijds verbonden aan Aquanaut in Hurghada. Het fenomeen duikreizen stond nog in de kinderschoenen, de reis is in Nederland geboekt, maar uiteindelijk ondergebracht bij een Engelse duikreisorganisatie. Op locatie was het enthousiasme zo groot dat de Advanced ter plaatse is bijgeboekt. Het volgende jaar heb ik tijdens de vakantie de Resque opleiding bij Aquanaut gedaan, gevolgd door een zeer primitieve Liveaboard met 3 vrienden op een hele kleine boot. Na deze vakantie is het virus echt binnengekomen en ben ik bij Holland Diving in Amsterdam verder gegaan met de Dive Master en de PADI instructeurs opleiding.

SeaSee Travel is opgericht in 1995 met als eerste doel als ZZP’er duikles te kunnen geven.

Inmiddels heeft Yvonne bij Holland Diving Holdive Travel opgezet, een van de eerste duikreisbureaus in Nederland. Na 1 jaar gewerkt te hebben voor Holdive Travel heeft ze de duikreizen bij SeaSee Travel geïnitieerd en is direct intensief gaan samenwerken met de nu onder duikers welbekende Egyptische organisatie Red Sea Diving Safari!

In 2002 is er ruimte ontstaan in de winkel van Holland Diving in Amsterdam, en is SeaSee Travel fysiek naar de Amstelveenseweg 136 in Amsterdam verhuist. Na het faillissement van Holland Diving is SeaSee Travel verhuisd naar Breukelen, waar het bedrijf zich volledig heeft gericht op het verzorgen van duikreizen wereldwijd.

Sinds 1 februari 2016 is de reeds bestaande langdurige samenwerking met Egypte.nl B.V. (voorheen Nile Travel) geïntensiveerd en hebben we de 2 bedrijven samengevoegd om enerzijds de vakkennis op het gebied van duiken bij Egypte.nl op een hoger niveau te brengen, en anderzijds om met ondersteuning van Egypte.nl, waaronder de automatisering, het aanbod van duikreizen uit te breiden naar de verder weg gelegen bestemmingen.

Sinds kort hebben we Kite reizen aan ons assortiment toegevoegd, in eerste instantie Egypte en Bonaire, maar dat zal worden uitgebreid met meerdere bestemmingen, en zal op termijn ook een dedicated website, kitereis.nl voor worden ingericht.

De nieuwe website van SeaSee Travel is inmiddels online, we zijn druk bezig met deze te vullen en te optimaliseren. Naast de website seaseetravel.nl zullen we nog een aantal dedicated website's lanceren zoals liveaboard.nl, abudabab.nl en nemodive.nl.

SeaSee Travel is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00.

Mail info@seaseetravel.nl of bel 0346 266 080 of maak een afspraak voor een bezoek op de van Woustraat 91 in Amsterdam voor informatie over en het boeken van duikreizen naar de mooiste bestemmingen wereldwijd!

Calamiteitenfonds


SeaSee Travel is aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Egypte.nl B.V. KvK nr. 62039989 is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de in dit programma / op deze internetsite (vetgedrukte naar keuze) gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Contactgegegevens:
SeaSee Travel
van Woustraat 91
1074 AE Amsterdam
0346 266 080
info@seaseetravel.nl

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00

Statutaire bedrijfsnaam: Egypte.nl B.V.

De voordelen van SeaSeetravel.nl op een rijtje

- deskundig team van medewerkers
- breed, kwalitatief aanbod
- overzichtelijke presentatie van de reizen
- gemakkelijk & veilig boeken
- voorwaarden en dekking van het Calamiteitenfonds
- zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
- een heerlijke duikvakantie

Fijne vakantie!