Palm Garden Khao Lak

Palm Garden Khao Lak

Op aanvraag
Het Palm Garden Khao Lak is een kleinschalig resort en ligt in een mooie tropische tuin!

Geopend van 01 november tot 30 april
Duikbasis van Sea Bees
Ook te combineren met een liveaboard met de M.Y. Genesis 1
Ook te combineren met het Palm Garden Phuket Resort
Het bungalow resort is eigendom van Sea Bees, en het moderne duikcentrum is in het resort gevestigd. Het Palm Garden resort in Khao Lak heeft een zusje met dezelfde bouwstijl in Phuket: het Palm Garden Phuket.

Een tiental mooie bungalows liggen in een prachtige tropische tuin, om het zwembad heen. Vanuit Khao Lak bereik je eenvoudig de beroemde Similan eilanden. De duikshop van SeaBees op het terrein beschikt over moderne duikuitrustingen. Het 3 meter diepe zwembad is ideaal om je materiaal even uit te testen of om te starten met een duikcursus. Daarnaast vind je er ruime spoelbekkens en een mooie droog- en opbergruimte voor je spullen. Kleine reparaties kun je in de workshop laten uitvoeren. Een perfect bungalow resort voor duikers!

Accommodatie
Het resort bestaat uit een tiental bungalows die, zoals je kunt verwachten, ondergebracht zijn in een mooie tropische omgeving aan het zwembad. De comfortabel ingerichte kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben airco, mini bar, tv, kluisje en een badkamer met douche en toilet.

Faciliteiten
Op het resort vind je een zwembad, een Jacuzzi en een restaurant en bar.

Het moderne duikcentrum van Sea Bees is op het terrein van het Palm Garden Khao Lak gelegen.

Duiken
De bergen van Khao Lak en de azuurblauwe Andaman zee zorgen voor een schitterende omgeving. Sea Bees werkt al jarenlang in dit gebied en heeft een uitstekende reputatie.

Het duikcentrum beschikt over alle faciliteiten die je van een moderne professionele duikschool kunt verwachten.

Je duikt hier op de riffen van de bekende Similan eiland en Koh Bon. Je vind hier veel grote vis en close encounters met o.a. haaien, walvishaaien en manta`s komen hier regelmatig voor!

LET OP: het duikcentrum is gesloten van 01-05 t/m 31-10 omdat de nationale parken van de Similan & Surin Islands nationale parken tussen 01-05 / 31-10

Duikgebied
De Similans bestaan uit een groep van 9 eilanden, ten noordwesten van Phuket. De eilanden staan wereldwijd bekend als een topduikbestemming. Duiken is veelzijdig, verrassend en absoluut fantastisch.

Prachtige riffen, zachte koralen, waaierkoralen en een enorme diversiteit aan marine leven, waaronder grote Pelagische vissen als manta`s en walvishaaien maken deze bestemming tot een must!
Het zicht onder water is perfect.

Ook snorkelaars worden hier verwend: de mooie baaien en ondiepe lagunes zijn perfecte snorkelplekken en je kunt er heerlijk relaxen!

De eilanden Koh Bon en Koh Tachai behoren bij het Surin Nationaal Marine park. Door de geïsoleerde ligging heb je een goede kans op het zien van manta`s en walvishaaien! Koh Tachai bestaat uit een serie van koraaltorens en rotsen. Je ziet hier een grote variëteit aan waaierkoralen, anemonen en haarsterren. Grote Napoleon vissen en barracuda`s trekken op met rifvissen. Koh Bon is een fantastische duikstek, bekend om ontmoetingen met walvishaaien, manta`s, haaien, rifvissen, octopus en sepia`s. De koralen, hard en zacht, maken het plaatje compleet!

5 graniet eilanden vormen de befaamde duikstek Richelieu Rock. Gelegen in het Surin Marine park, ten noorden van Similan op 7 km afstand van de Birmese grens. Op de tropisch groene eilanden vindt u prachtige kleine baaien en een kristalhelder water rondom!

De Surin eilanden vormen een broedplaats voor schildpadden. Hier kun je prachtige nachtduiken maken Naast schildpadden, kom je roggen, krab, garnalen en rifhaaien tegen. De koraaltuinen kenmerken zich door anemonen, sponsen, een diversiteit aan harde koralen en grote clamps.

Overdag maak je kans op grote vis! Richelieu Rock is een van de beste plaatsen ter wereld om walvishaaien te zien, en de beste duikstekken van Thailand! Deze enorme granietrots wordt omringd door koraaltorens die volledig begroeid zijn met harde en zachte koralen. Perfect voor wandduiken! Zeepaardjes, roggen, en scholen met rifvis, maar ook veel Pelagische vissen als tonijn, barracuda`s en baarzen kom je hier tegen.

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam - Phuket v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Thailand
Persoonlijke uitgaven
Bijdrage Deco kamer
Riftaks
Op aanvraag