Reethi Beach Resort

Reethi Beach Resort

Op aanvraag
Ontdek per kayak de nabij gelegen zandbanken en onbewoonde eilandjes!

erg mooie zandstranden met geweldig snorkelen in de lagune
duikbasis van Sea Explorer
mooi huisrif met Manta's als regelmatige bezoekers
Het Reethi Beasch resort, staat bekend om zijn mooie stranden en goede faciliteiten!

Het is heerlijk vertoeven op de mooie zandstranden en kunt in de lagune geweldig snorkelen, met zelfs een drop off en een mooie rifwand. Per kajak kun je de dichtbij gelegen zandbanken en onbewoonde eilandjes ontdekken!

Accommodatie
De 2-persoonskamers zijn ondergebracht in dubbele bungalows, en zijn voorzien van airco, TV, minibar en een terras. De deluxe kamers zijn vrijstaand en hebben een mooi terras. De watervilla's zijn mooi ingericht, met cd speler in de kamer, en bieden een prachtig uitzicht over het water.

Faciliteiten
Het resort beschikt over verschillende restaurants, een zwembad en een poolbar, fitnesscenter, een tennis en een squashbaan.

Duiken
Het huisrif bevindt zich op 20 tot 80 meter afstand. Zelfs manta's worden hier met enige regelmaat op het huisrif gespot! Vele soorten Pelagische vissen gebruiken het nabijgelegen kanaal op hun trektocht naar de andere atollen. Grote kans op manta's, whale sharks en verschillende soorten haaien!

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam, Frankfurt of Dusseldorf - Malediven v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Malediven
Persoonlijke uitgaven
Bijdrage Deco kamer
Riftaks
Op aanvraag