Sharm el Sheik

Sharm el Sheikh

De vluchten uit ons assortiment naar Sharm el Sheik worden uitgevoerd door Air Cairo met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport. Voor vluchten met vertrek vanaf Amsterdam of Brussel stuurt u een mail naar info@seaseetravel.nl en ontvang per ommegaande een vrijblijvende offerte met scherpe prijzen.

Op het meest zuidelijke puntje van het Sinai-schiereiland bevindt zich de gezellige badplaats Sharm el Sheikh. Gelegen tussen de bergketens van Gebel el Igma en de kristalheldere zee, trakteert Sharm el Sheik de bezoekers op adembenemende vergezichten en romantische zonsondergangen.

Het stadje staat bekend om zijn gastvrije inwoners en de traditionele sfeer die moeiteloos wordt gecombineerd met een westerse service en moderne accommodaties. In het centrum tref je knusse visrestaurants, winkeltjes, cafe's en terrasjes.

In het hoogseizoen worden dagelijks excursies georganiseerd naar o.a. het klooster van St. Katharina en bekende bijbelse steden. Ook woestijntochten naar canyons, bergen en zandduinen behoren tot de mogelijkheden.

Maar het mooiste dat Sharm te bieden heeft bevindt zich onderwater. De verschillende huisriffen staan bekend om de grote diversiteit aan flora en fauna, zacht en harde koralen in de mooiste kleuren en een rijke visstand. Iedere dag vertrekken er boten naar verder gelegen riffen als het legendarisch Ras Mohamed met onder andere Jolanda Reef en de straat van Tiran of naar het indrukwekkende wrak van de Thistlegorm.
Een van de oudste duikhotels centraal in Na'ama Bay gelegen!

Duiken met Camel Dive Club
Leuke kamers rond het zwembad
De bekende Camel Bar zit op het dak van dit kleinschalige hotel 
Op aanvraag
Reisdetails
Erg leuk tegen de rotsen aangebouwd resort in Shark's Bay.

Duiken met Umbi Divers
De boten vertrekken vanaf de pier van Shark's Bay
Huisrif voor de deur!
Op aanvraag
Reisdetails
Sultan Gardens Resort is een spetterend 5* resort op loopafstand van het strand.

Incl. 10 KG handbagage
Incl. verblijf o.b.v All Inclusive
Incl. retour transfer luchthaven-hotel
Op aanvraag
Reisdetails