Stay and Dive Bonaire

Stay and Dive Bonaire

Op aanvraag
Kleinschalig resort, centraal in Kralendijk gelegen.

Leuk dakterras met uitzicht over Kralendijk
2 kamers in het resort zijn geschikt voor minder valide gasten
Duikbasis op het resort
Fly & D(r)ive Stay & Dive Resort

Het recent geheel gerenoveerde resort bestaat uit 10 ruime studio’s met een eigen duikbasis. Het resort is ook geschikt voor minder valide klanten en duikers. Het enthousiaste team van Stay & Dive Bonaire zal er alles aan doen om de gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De gratis WiFi is beschikbaar op het hele resort. Er wordt elke week een duikersavond met een heerlijke barbecue. Het resort heeft een eigen zwembad en een dakterras met een prachtig uitzicht over Kralendijk.

Studio's 
De 10 luxe studio’s beschikken over een eigen badkamer met douche, airconditioning en van, een terras aan de voorzijde en een eigen keuken voorzien van alle attributen om een maaltijd te bereiden en de Senseo mag natuurlijk niet ontbreken. Indien gewenst kunnen 2 studio's door een tussendeur gekoppeld worden. Er zijn, indien gewenst kinderbedjes aanwezig. Een aantal studio's zijn geschikt voor minder valide gasten, alles is gelijkvloers en is er een douchestoel aanwezig. Elke kamer heeft de beschikking over een eigen locker in de duikbasis om de duikspullen te drogen en op te bergen.

Bij Stay & Dive staat de ervaren crew klaar om je het duiken zo plezierig mogelijk te maken en je zo optimaal van je duiken te kunnen laten genieten, ongeacht je duikervaring.

Bonaire is het eiland om een Pick-Up te huren, je duikspullen in de achterbak te leggen en te gaan rijden en duiken.

Bij Stay & Dive hebben ze de expertise in huis om voor maar liefst vijf opleidingsinstituten de duikopleidingen te mogen verzorgen, te weten WOSD, PADI, SSI, DAN en IAHD. Het Stay & Dive team staat voor professionaliteit, veiligheid en gezelligheid. Ze bieden ook speciale programma’s aan voor het duiken met kinderen. Duiken is voor iedereen van jong tot oud en voor mensen met een beperking, iedereen is welkom om een duikavontuur te starten.

Stay & Dive mag als een van de weinige opleidingscentra op Bonaire de Lion Fish Hunting Specialty geven. 

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam - Bonaire v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging
Auto
6 dagen ongelimiteerd fles, lucht & lood

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Diving Permit Bonaire
Persoonlijke uitgaven
Op aanvraag