SY Indo Siren

S.Y. Indo Siren

Op aanvraag
Prachtig in Sulawesi gebouwd 40mtr lang zeiljacht!

maximaal 16 deelnemers
Luxe uitgevoerde cabines met airco
o.b.v. volpension, water, frisdrank, koffie en thee zijn inclusief
De 40 meter lange S.Y. Indo Siren is een mooi en ruim zeiljacht. De boot is in Sulawesi gebouwd, volgens de traditionele Phindisi stijl, van teak en ijzerhout. Het prachtige zeiljacht, voorzien van 7 zeilen, is van alle gemakken voorzien voor duikers.

Accommodatie
In de 8 ruime airco cabines heb je de keuze uit dubbele of twin bedden. De cabines zijn van alle gemakken voorzien: audio, flatscreen, computer en een badkamer met badjassen, handdoeken en een föhn.

Faciliteiten
De smaakvolle salon biedt meer dan voldoende ruimte aan de maximaal 16 gasten. Het duikdek is groot en je vindt er oplaadpunten en speciale plekken voor je voor camera, video en computer. Er is een kleine boetiek aan boord. In de salon vind je een cocktail bar, flatscreen en computer server. De buiten dekken bieden meer dan voldoende ruimte aan de liefhebbers van zowel zon als schaduw.

Alle maaltijden zijn inbegrepen. Je hebt een uitgebreide keuze aan frisdranken, bier, thee en koffie – van de espresso machine-, inbegrepen in de prijs. De bar is ruim voorzien van een goede wijn selectie en alcoholische dranken, tegen betaling. Je kunt een heerlijke massage boeken en er is wasservice aan boord, beide tegen betaling.

Nitrox en de basis duikuitrusting zijn inclusief!

Duiken
Liveaboard routes in Indonesië:

Raja Ampat vanaf Sorong
Seizoen: November - April, 6, 10 of 12 nachten aan boord van de S.Y. Indo Siren

Raja Ampat staat voor een enorme diversiteit aan onderwater flora en fauna. Het gebied is recent tot een marine park van 46.000 m2 verklaard en staat garant voor prachtige duiken: van stroomduiken tot muck-diving. Tijdens de cruise zie je hoogstwaarschijnlijk manta's, de wobbegong en epaulette haaien, pygmee zeepaardjes, ghost pipe vissen, mimic octopussen en een enorme variëteit aan harde en zachte koralen. Kortom: een duikers droom!

Komodo National Park vanaf Bima, Sumbabwa
Seizoen Mei - November, 10 nachten aan boord van de S/Y Indo Siren

Komodo National Park, is een wereld erfgoed sinds 1991 en staat bekend als een van de rijkste onderwater gebieden. De Sunda Sea borrelt van onderwater leven: van haaien en manta's tot de mini bobtail inktvis.
Hier maak je stroomduiken, duik je langs steile wanden, op zand, langs koraaltorens en koraaltuinen en aflopende wanden, voldoende variatie! De stroming kan flionk sterk zijn, waardoor je een grote kans maakt op het zien van de grotere jagers in het water. De boot vertrekt vanaf Bima en brengt je direct naar de muck duik hotspot van het gebied, waarna de route je langs Sangeang, Gilli Lawa, Rinca & Nusa Kode tot het koelere water rond zuid Komodo voert.

Banda Sea duikexpeditie
Seizoen: Oktober - December,14 nachten aan boord van de S/Y Indo Siren Flores - Sorong en S/Y Mandarin Siren Flores - Ambon & Ambon - Sorong.

De eilanden in het midden van de Banda Sea, inclusief Banda Neira, Gungung Api, Manuk and Lucipara zijn alleen bereikbaar per liveboard. Deze 14 daagse cruise geeft je de mogelijkheid om deze afgelegen duikgebieden te ontdekken en tevens de bekende riffen van Raja Ampat, Flores en Ambon aan te doen. Verwacht een combinatie van wanden, koraaltorens, koraaltuinen en muck-diving, met de kans op nieuwe ongerepte duikstekken in deze kraamkamer van de zee!

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam - Indonesië v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Indonesië
Persoonlijke uitgaven
Bijdrage Deco kamer
Riftaks
Op aanvraag