Tropicana Apartments

Tropicana Apartments

Op aanvraag
Leuke kleinschalige duikers bestemming op Bonaire!

op loopafstand van het strand en het centrum van Kralendijk
typische Caribische huisjes, gelegen in een heerlijke tropische tuin
duiken bij Wannadive Bonaire

Tropicana Apartments is een knus en gezellig resort en ligt aan een tropische tuin met palmen en talloze kleurrijke planten. Tropicana Apartments ligt ook op 2 minuten loopafstand van de zee en boulevard. 

Het centrum in Kralendijk is binnen 10 minuten te belopen via de boulevard.

Spice Beach, het ideale zandstrand om te zonnen en te ontspannen, bevindt zich op 5 minuten loopafstand. 

Het eiland zit vol met intieme en ontspannen locaties. Ontdek deze spannende plekken en beleef de leukste avonturen!

Accommodatie
Tropicana Apartments heeft 4 appartementen en 1 hotelkamer.

Appartement 1, max. 3 personen:
Inclusief: 1 badkamer met bad en warm water douche, 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, airco, fan, woon- en eetkamer met keuken en privé porch, kabel TV, WiFi, afgesloten parkeerplaats op het terrein en een afspoelbak voor alle duikuitrusting.

Appartement 2, max. 5 personen:
Inclusief: 1 badkamer met warm water douche, 2 slaapkamers met ieder 1 tweepersoonsbed, airco, fan, woon- en eetkamer met keuken en privé porch, kabel TV, WiFi, afgesloten parkeerplaats op het terrein en een afspoelbak voor alle duikuitrusting.

Appartement 3, max. 3 personen:
Inclusief: 1 badkamer met bad en warm water douche, 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, airco, fan, woon- en eetkamer met keuken en privé porch, kabel TV, WiFi, afgesloten parkeerplaats op het terrein en een afspoelbak voor alle duikuitrusting.

Appartement 4, max. 5 personen:
Inclusief: 2 badkamers met warm water douche, 2 slaapkamers waarvan één met 1 tweepersoonsbed en één met 2 éénpersoonsbedden, airco, fan, woon- en eetkamer met keuken en privé porch, kabel TV, WiFi, afgesloten parkeerplaats op het terrein en een afspoelbak voor alle duikuitrusting.

Hotelkamer, max. 2 personen:
Inclusief: badkamer met warm water douche, 2 éénpersoonsbedden, koelkast, airco, kabel TV en WiFi.

Faciliteiten
Tropicana Apartments maakt deel uit van een klein groepje. Hier vallen nog 2 andere resorts onder. Deze resorts liggen naast elkaar en hebben een gemeenschappelijke receptie, duikfaciliteiten en restaurant/bar. 

Tropicana Apartments beschikt over een gezellig restaurant met een leuke bar. Hier kunt u gezellig socializen met andere gasten en uw ervaringen delen.

Duiken
Het duikpakket wordt ondergebracht bij Wannadive, Naast het standaard pakket ongelimiteerd duiken, kun je dit naar wens aanvullen met bootduiken.
De hoofdbasis van Wannadive ligt bij het Eden Beach Resort. Servicepunten zijn er bij Sorobon, Windsock Beach en Dive Hut (ligt naast het Tropicana Apartments).

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam - Bonaire v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Diving Permit Bonaire
Persoonlijke uitgaven
Op aanvraag