Veligandu Island Resort

Veligandu Island Resort

Op aanvraag
Klein exclusief eiland met hoge palmen en mooie bungalows, wat een luxe!

slechts 63 bungalows met veel privacy
duikbasis van Ocean Dive Centre
een grote school hamerhaaien wordt regelmatig in de wateren rond Veligandu gespot
Veligandu is een exclusief eiland met turkoois gekleurde baaien en hoge tropische begroeiing. Gelegen in het Ari Atol op ongeveer twintig minuten vliegen vanaf Male.

Veligandu is ongeveer 700mtr lang en 200mtr breed en is vanwege de rust en de luxe absoluut bedoeld voor de "verwende" reiziger die niets maar dan ook helemaal niets tekort wil komen. Zelfs het duiken heeft hier iets extra's dankzij de grote groep hamerhaaien die zich regelmatig in de wateren rondom het eiland laten zien.

Accommodatie
Veligandu heeft 63 losstaande bungalows, waarvan acht op palen in het water. De superior kamers hebben een plafond-fan, airco, warm en koud stromend water, minibar, telefoon, douche, toilet, zitjes en een privé patio. De deluxe bungalows staan op palen op het strand en de watervilla's staan op palen in het water. Alle kamers hebben dezelfde faciliteiten, alleen de ligging en de grootte verschilt.

Faciliteiten
Receptie, beachbar, restaurant met zeer goede maaltijden in buffetvorm, souvenirshop, windsurf school, mogelijkheden tot catamaran zeilen, tafeltennis, beachvolleybal, snorkelen en duiken.

Duiken
Goed uitgeruste duikschool waar alle cursussen gevolgd kunnen worden. Prachtig huisrif en de unieke mogelijkheid om te zwemmen tussen tientallen hamerhaaien.

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam, Frankfurt of Dusseldorf - Malediven v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Malediven
Persoonlijke uitgaven
Bijdrage Deco kamer
Riftaks
Op aanvraag