Vilu Reef

Vilu reef Resort

Op aanvraag
Romantisch eiland met keuze uit verschillende accommodaties, Water Villa met privé zwembad!

perfect huisrif met 2 ingangen
duikbasis van Sun Diving School
uitstekend restaurant met uitzicht op zee
Gelegen in het Zuid Nilandhe Atoll, ca. 130km ten zuiden van Male en op ca. 200mtr van het buitenrif ligt het Vilu Reef Resort. Het huisrif bevindt zich op ~ 30mtr en biedt ideale snorkel- en duik mogelijkheden.

De koraalriffen komen bijna tot aan het strand. Op het eiland bevindt zich een weelderige, tropische vegetatie, lagune met kristalhelder water en een prachtig wit zandstrand.

Accommodatie
Op het Vilu Reef Resort kun je kiezen uit een Tuin Villa, Deluxe Beach Villa, Jacuzzi Water Villa, Sunset Jacuzzi Water Bungalows, de Honeymoon Water Villa en de Water Villa met privé zwembad!

Faciliteiten
Het uitstekende restaurant biedt uitzicht op zee en in de gezellige bar heb je lekker zand onder je voeten. In de open air coffeeshop serveert men snacks. Het is mogelijk om te tennissen of boogschieten en in de prachtige lagune kun je naast beschut zwemmen ook windsurfen, catamaran zeilen, zeil- en surflessen volgen en natuurlijk duiken.

Duiken
De duikbasis is zeer compleet uitgerust en verhuurt alles wat je nodig hebt. Aan de ene kant van het eiland is een perfect huisrif, dat je via twee uitgangen kunt bereiken. De instructeur is nog steeds bezig met het in kaart te brengen van de duikgebieden, want er is daar nog nooit gedoken. De vissen zijn natuurlijk wel wat schuwer in dit maagdelijke duikwater, maar de riffen, koraaltuinen en kleurrijke flora zijn van topkwaliteit.

Excursies en/of duikproducten bijboeken?

Als u via ons een vakantie boekt, kunt u vooraf één of meerdere excursies en/of duikproducten bijboeken. Hieronder vind u meer informatie over de mogelijke excursies/duikproducten. Tijdens het boekingsproces van deze reis (bij de stap "Extra's") kunt u zien wat de prijzen zijn en kunt u de excursies/duikproducten bijboeken. Het systeem rekent automatisch de meerprijs voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Prijzen & Boeken

Klik op een vanafprijs om door te gaan. Onderstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons kamerbezetting.
Inclusief:

Vlucht Amsterdam, Frankfurt of Dusseldorf - Malediven v.v.
Luchthavenbelasting
Transfers
Accommodatie & verzorging

Exclusief:

Calamiteitenfonds
Reis en/of annuleringsverzekering
Visum Malediven
Persoonlijke uitgaven
Bijdrage Deco kamer
Riftaks
Op aanvraag